Vi kysstes kungen nyar, han vart mina andra kyss saken da kvallen

Vi kysstes kungen nyar, han vart mina andra kyss saken da kvallen

Tanken kanns likval odl langt bort att mi avfardar den genast

Orden snittar inom hjartat enkom mig ens tanker pa do. Skulle nagon mening veta doda befinner si hygglig den meningen det perfekta giftet.

Sjalv hade kant kungen undertecknad det allaredan nagon dag innan. Mig ledsen ett dag info honom. Mig hapn vanligtvis kvar hurda finemang jag befinner si pa att lasa persone. Det befinner sig formodligen ett egenskap do majoritete tilldelar sig sjalv, skad eftersom mina extrema hjarnspoken vrider sam vander sjalv villi nago manniskas uppforande inom det minsta detalj. Samt hederlig nagon dag fore kande sjalv gallande mej att nagot varje fel.

Vi gick ut sam pratade forsavitt jazz, framtiden samt ex. Darpa gick sjalv in samt spydde inom muggen. Dagen postumt vaknar jag till en vanforfragan. Gallande bussen pavag boning morgonen sedan, avtrubbad samt tillsammans gardagens smink, slar tanken mig hur det skulle existera att existera hans. Nago manad promenerar, ett invitera till nagon gemensams polare bjudning dimper in pa Facebook sam jag ser att han ar bjuden. Sjalv gar in kungen Facebook nago stig ino kvarten samt titta ifall han ska komma. Det skal han.

Vi hanger bota kvallen. Det ar ick manga minuter sjalv utfor nagot ovrig. Jag, saso alskar att svang-om och dricka drinkar, befinner si den som omedelbart star samt pratar tillsammans nago gosse bota kvallen. Vi la oss villi ett koj och nedstam darborta i underben sasom kandes 5 minuter, skada som inom verkliga fallet varenda 4 timmar. hade allihopa dragit boplats samt vi varje dom sista over. Vi tog nago taxi boplats till undertecknad sam sov i centrum gasthus stav karna kammare varje for raddigt.

Det var en bisarr kansla. Jag har haft manga one night stands fore skad aldrig haft den kanslan jag hade villi morgonen. Det var sasom att vi allareda varit tillsammans ino e ar och att vi kande varandra bra. Pavag at bussen kysser sjalv honom samt sager att jag beredvilligt ses ate.

Narmast I foljd borjar ett bestaende kontakt och enkom nago vecka framtid garde han ner av staden han plugga ino for att traffa mig. Vi traffas mycket samt lange. Mig garde och bor hos honom nago veckoslut. Vi ar sasom tva och det skrammer jag fog att det inneha vandra odl fastning fram. Det saso kandes odla finemang. Vi fortsatter traffas men fredagen den 31 mars hander nagot.

Sjalv varenda nago dag innan honom sam kande fran att nagot varje inkorrekt. Men mig vart lagmald sam vi traffades kungen Non ensam kal och pluggade till hogskoleprovet. Under var traff blev sjalv lugnare och lugnare sam forsokte forma jag jag att mina misstankar varje felaktiga.

Pa en defilera darfor att knalla till bussen stannar han mot. Han sager att han vara tvungen knysta nagot. Jag, ino uppsyn naiva bubbla sasom nu uppstatt, antar att han amna forfragan ifall det ska bli vi tva. Skada, istallet.

Jag star samt vantar kungen att han ska tillsatta nagot, ganska ”For mig digga dig SUPERMYCKET OCH VILL BLI IHOP sjalv ASLKAR sam befinner sig foralskad ino HEDERLIG dej. ”. Andock istallet, tysthet.

Mig skrattar till, fragar forsavit han skojar. Han ser ej humoristisk ut, alls. Forsavit hane kan belysa att det kanns sasom att bara tankarna, noll ovrigt, snurrar, sa internationalwomen.net upptГ¤cka detta varenda det nyligen odla. ”Vad… trakigt”, uppg sjalv. Det befinner si nyligen odl det kanns. Sa javla djavlig skittrakigt att han icke digga ja.

Emedan slar det undertecknad

Nar han forklarar hurs han behandlat undertecknad saso han gjort nar detta inneha varit hans egentliga emotione skrattar mig ungefar til honom. Vill hellre att han amna halla kaften. Tillslut id mig icke sta och betrakta kungen nar han oppnar munnen, forsoker beratta nagot, huttrar fram nagot, skada stanger munnen igen. Jag ringer nagon droska, titta villig honom samt uppge, ”du ar ett grann gosse men n age varit odla jakla dum.” Forsena promenera mig.

برچسب ها:

این مقاله بدون برچسب است.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *